Her finder du os

Guldfeldt 
Tømrer - Murer A/S

Nordre Ringvej 24
5700 Svendborg

Telefon 6221 0662
guldfeldt@guldfeldt-svbg.dk

Motorvejsafkørsel:

Rute 9, afkørsel 16, Svendborg N

Fakturering:

Læs mere her.

Vores LinkedIn profil
Download vCard

Administration

Annette Bjørn Uller

Regnskabschef

Mobil: 21 41 20 22

Annette er som regnskabschef Guldfeldts store ressource, når det kommer til regnskaber, sagsbudgetter, likviditet, og diverse administrative opgaver. Annette har ledelsesansvaret for seks kompetente medarbejdere i administrationen, og hun sætter stor pris på Guldfeldts værdier og respekten medarbejderne imellem. En god dag hos Guldfeldt er ifølge Annette når det gode samarbejde og fællesskab højner kvaliteten i arbejdet og skaber merværdi for virksomheden.

Byggelederteamet

Kurt Acker

Byggeleder

Mobil: 30 38 39 09

Kurt Acker startede som byggeleder hos Guldfeldt i 2008. Han har en baggrund som murer, og med sine 31 års erfaring, er der ikke den problemstilling inden for murerfaget, han ikke kan løse. Som byggeleder og ansvarlig for Guldfeldts murerafdeling arbejder Kurt både med udregning af tilbud og koordinering af arbejdsopgaver. Kurt fremhæver især det daglige teamwork og det høje humør blandt alle sine murersvende, som noget af det, der motiverer ham allermest i sit arbejde. 

Ulrik Engquist

Byggeleder

Mobil: 30 38 39 03

Med 23 års erfaring som tømrer har Ulrik tilegnet sig stor viden om arbejdets udførelse og kan derfor bidrage med sin erfaring på byggepladsen. Ulrik er ansvarsbevidst og detaljeorienteret, og som medhjælpende byggeleder er han ydmyg over for opgaverne, men ser det som en spændende og udfordrende hverdag, hvor han ser frem til at servicere kunderne.

 

Koncern

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S er 100% ejet af Larsen og Ibsen Holding A/S.

Claus Larsen

Koncernchef

Mobil: 40 80 85 85

Det kan godt være, at titlen siger noget andet, men inderst inde er Guldfeldts koncernchef, Claus Larsen, tømrer. Og stolt af det. Måske er det derfor, at han stadig bliver rigtig glad, når en udfordrende opgave bliver løst i en håndværksmæssig høj kvalitet. I hverdagen tager han sig af alle de overordnede ting i koncernen, og han mener selv, at det først og fremmest kræver, at man er positiv, optimistisk og fleksibel – samt har en evne til at læse medarbejdere på mange niveauer.

Karina Fussing

Økonomidirektør

Mobil: 30 33 48 06

Hun bliver stolt, når hun kører forbi nogle af de flotte byggerier, som Guldfeldt har bygget. Men selvfølgelig betyder det også meget for Karina Fussing, at hun er økonomidirektør i et firma, der har plus på bundlinjen. Når man har det overordnede ansvar for økonomien, bliver man glad, når man kommer ud med gode resultater, når svære byggesager ender lykkeligt, og når kunderne er glade. Karina sætter også pris på, at medarbejderne trives, og at hun er med til at skabe rammerne for at leve op til værdierne kvalitet og ordholdenhed. 

 

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904