Uddannelse

Nicolai Mølhede Damkier.JPG

Hos Guldfeldt Tømrer - Murer A/S føler vi en naturlig forpligtelse til at vedligeholde faget og uddanne nye generationer af kvalitetsbevidste og ordholdne håndværkere. Derfor har vi konstant 4-5 tømrer- og murerlærlinge, som følger et nøje tilrettelagt oplæringsprogram i virksomheden.

At være i lære hos Guldfeldt Tømrer - Murer A/S skal være noget ganske særligt. Vi stiller derfor høje krav til vores lærlinge, da de er en del af det samlede team, hvor deres kolleger stoler på og regner med dem, og hvor de kan stole på deres kolleger. Lærlinge skal efter vores mening beskæftiges med lige så meningsfyldt arbejde som svendene, da de kun på den måde oplæres metodisk i alle fagets facetter.

Vores lærlinge deltager i en lærlingedag én gang årligt, ligesom de også kommer på lærlingekursus, så de møder andre lærlinge og udbygger deres kompetencer.

Er lysten og evnen hos lærlingene til stede, vil en læreplads hos Guldfeldt Tømrer - Murer A/S utvivlsomt generere endnu en ansvarsbevidst håndværker, som er uddannet efter vores værdier, kvalitet og ordholdenhed.

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904