Specielopgaver

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S er specialister i opgaver, der omfatter fredede og bevaringsværdige bygninger, hvor det handler om at holde de gamle håndværksmæssige traditioner i hævd, så bygningerne kommer til at fremstå så tæt på det oprindelige som muligt.

 

Netop opgaver på de fredede og bevaringsværdige bygninger kræver specialuddannede og engagerede håndværkere med dyb respekt for de historiske værdier, og dem har vi.

 

Vi råder desuden over et værksted med højt specialiserede bygnings- og maskinsnedkere, som med deres kreativitet og moderne værktøjer gør os i stand til at udføre hvad som helst i træ.

 

Se et udpluk af vores tidligere specielopgaver her.

Ravnholt Gods.jpg

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye og kompetente medarbejdere til vores godt sammentømrede byggeteam af tømrere, snedkere, lærlinge og kontorfolk.

Nyheder

Guldfeldt spiller en stor, aktiv rolle i det sydfynske lokalområde. Derfor vil vi gerne dele nogle af vores historier fra virksomhedens hverdag med jer.

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904