Specialopgaver

Tåsinge Forsamlingshus

Det stolte Tåsinge Forsamlingshus dominerer landskabet midt på det idylliske Tåsinge. Forsamlingshuset er tegnet af den kendte arkitekt Ejner Mindedal Rasmussen, og det er Danmarks eneste forsamlingshus bygget i nyklassicistisk stil.

Det oprindelige Tåsinge Forsamlingshus blev opført i 1887 og har siden været øens samlingspunkt, da det har dannet rammen om kommunal- og folketingsvalg såvel som møder i foreninger og festlige sammenkomster såsom dåb, konfirmation og bryllupper. For at beholde de smukke rammer for øens beboere stod forsamlingshuset i 2010 over for en større renovering.

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S vandt opgaven i licitation. Opgaven bestod i udførelse af nyt tag, nye gulve, nye døre og forsatsrammer til vinduer, samt nye toiletter. Taget er udført med røde vingetegl og de smukke plankegulve i massiv eg.

Forsamlinghuset blev ved renoveringen ført tilbage til sin oprindelige ydre form, og  2011 stod forsamlingshuset så færdigt efter den gennemgribendde renovering.

 

Billederne er bragt med tilladelse fra Tåsinge Forsamlingshus. Fotograf: Gauss Foto

Beliggenhed:

Tåsinge

Bygherre:

Tåsinge Forsamlingshus

Entreprise:

Specielopgave

Byggeperiode:

2011

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Referencer - specialopgaver

Bindingsværkshus - Tåsinge 
Ravnholt Gods 
Tåsinge Forsamlingshus 

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye og kompetente medarbejdere til vores godt sammentømrede byggeteam af tømrere, snedkere, lærlinge og kontorfolk.

Nyheder

Guldfeldt spiller en stor, aktiv rolle i det sydfynske lokalområde. Derfor vil vi gerne dele nogle af vores historier fra virksomhedens hverdag med jer.

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904