Entrepriseopgaver

Sommerlyst

Guldfeldt Tømrer-Murer A/S har netop afleveret opgaven med ombygning af 20 lejligheder, samt tilføjelse af en 2. sal indeholdende 10 nye lejligheder oven på de eksisterende bygninger for Boligselskabet Langeland. Projektet er udført som en fagentreprise med tømrer/snedkerarbejde, der desuden inkluderer ståltrapper, altaner, tagdækning og fugearbejde.

 

I stueetagen og på 1. salen består vores renoveringsopgave bl.a. af gulvopretning, forsatsvægge, teknikskakte og nedskæring af strøer i bad inkl. forstærkning. Vi har desuden monteret gipslofter samt nedhængte lofter på begge etager.

 

Konstruktionsmæssigt er bygningerne med den nyopførte 2. sal opbygget med lette facadevægge i de to yderblokke, mens den midterste blok er muret op. Derudover har vi stået for etagedæk, så konstruktionen kunne bære den ekstra etage. Vi har i alle lejligheder lavet komplet indretning, der ud over de samme opgaver som i stuen og på 1. salen også inkluderer gulvgips, skillevægge, forsatsvægge, ibjælkespær, vinduer, døre, ovenlysvinduer, samt Pergo laminatgulve og snedkerarbejde. Lige inden påske blev prøvelejligheden klar, og i selve påsken blev der afholdt åbent hus, hvor vi fik masser af ros for vores høje faglige niveau fra de knap 300 interesserede, der valgte at lægge vejen forbi.

 

Vi har gennem hele byggeperioden haft et rigtig godt samarbejde med bygherre og de øvrige fagentrepriser på sagen, og de nye beboere er nu flyttet ind i de dejlige omgivelser.

Beliggenhed:

Langeland

Bygherre:

Boligselskabet Langeland

Entreprise:

Fagentreprise

Byggeperiode:

2015-2016

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Referencer - entrepriseopgaver

C.C. Jensen 
Fremtidsfabrikken 2, Kvægtorvet 
Halberg-Mac Baren 
Ringe Fri- og Efterskole 
Sommerlyst 

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye og kompetente medarbejdere til vores godt sammentømrede byggeteam af tømrere, snedkere, lærlinge og kontorfolk.

Nyheder

Guldfeldt spiller en stor, aktiv rolle i det sydfynske lokalområde. Derfor vil vi gerne dele nogle af vores historier fra virksomhedens hverdag med jer.

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904