Serviceopgaver

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S udfører alt inden for såvel vedligeholdelse af bygninger som akut opståede skader - såsom indbruds-, brand- og vandskader.

Derudover udfører vores tømrer- og murerafdelinger diverse renoveringsarbejder samt om- og tilbygninger af kontorbygninger, villaer og lignende for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber, den offentlige sektor samt for private boligejere. Serviceafdelingen står til rådighed 24 timer i døgnet, og du kan altid få kontakt til en servicesvend eller byggeleder, som inden for max 1 time vil være på stedet, hvor en akut opstået skade er sket.


Ved større skadesomfang kan serviceafdelingen på kort tid mobilisere det fornødne mandskab og materialer til en midlertidig afhjælpning, så det skadesramte område fortsat kan benyttes.

Kvægtorvet.JPG

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye og kompetente medarbejdere til vores godt sammentømrede byggeteam af tømrere, snedkere, lærlinge og kontorfolk.

Nyheder

Guldfeldt spiller en stor, aktiv rolle i det sydfynske lokalområde. Derfor vil vi gerne dele nogle af vores historier fra virksomhedens hverdag med jer.

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904