Murer og beton

Sct. Jørgens Vej 11-13, Svendborg

Guldfeldt Tømrer-Murer A/S har vundet licitationen på den omfattende vinduesudskiftning i to af Svendborg Kommunes bygninger på Sct. Jørgens Vej 11-13 i Svendborg og er nu godt i gang med arbejdet på begge bygninger. I første omgang var kældervinduer ikke med i opgaven, men er efterfølgende inkluderet som en del af projektet, så det nu er en komplet vinduesudskiftning på begge bygninger.


I den røde bygning i nr. 11 er der efter igangsættelsen kommet en del ekstraarbejder til, da det har vist sig, at murværket godt kunne trænge til en kærlig murerhånd. Vi har derfor fået til opgave at omfuge og lave diverse reparationer af murværket i facaderne. Derudover har vi udskiftet ovenlysvinduerne, så der igen kan trænge masser af lys ind i bygningen. I den hvide bygning i nr. 13 er der ligeledes problemer med murværket, som flere steder slår revner. Svendborg Kommune har derfor også betroet os den ekstra opgave med at reparere murværket.

Derudover har vi skiftet tolv ovenlysvinduer og renoveret samt monteret zink på bygningens fem kviste.

Håndværkerne har fået store roser for deres arbejde af Svendborg Kommune, der som en sidste del af projektet har betroet os opgaven med at skifte hoveddørene i begge bygninger, så det smukke æstetiske udtryk fuldendes.

.

Beliggenhed:

Svendborg

Bygherre:

Svendborg Kommune

Entreprise:

Serviceopgave

Byggeperiode:

2016

Referencer - Murer og beton

Langeskov Gods 
Sct. Jørgens Vej 11-13, Svendborg 
Skalmuring af bolignybyg 
Stokkebækskolerne, Sydfyn 

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye og kompetente medarbejdere til vores godt sammentømrede byggeteam af tømrere, snedkere, lærlinge og kontorfolk.

Nyheder

Guldfeldt spiller en stor, aktiv rolle i det sydfynske lokalområde. Derfor vil vi gerne dele nogle af vores historier fra virksomhedens hverdag med jer.

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904