Værksted

Ravnholt Gods

I forbindelse med ombygningen af det gamle mejeri til en indbydende jagtstue på Ravnholt Gods, har vores værksted udført forskelligt inventar og interiør til jagtstuen. En af de specielle effekter der er fremstillet på værkstedet er to håndlavede borde med nedfræset glasplade. Bordene måler imponerende 6 meter hver i længden. Hvor bordene slutter, starter de to trapper, som fører op til den lille scene. Trappe såvel som scene er udført i egetræ på vores værksted og monteret på stedet. Bemærk detaljen med ventilationshullerne i højre side af trappen.

Derudover har vi restaureret den smukke tofløjede indgangsdør med de dekorative fyldninger og detaljen med relieffet øverst, som vidner om, at der i fordums tid var mejeri i bygningen.


Flere elementer på trappen til 1. salen trængte også til en kærlig hånd. Vi har derfor lavet nye mæglere og balustrer, der er hånddrejet af bygningssnedkerne på vores værksted, som ligeledes har restaureret det nederste trin med den fine runde detalje.

For at fuldende stilen og samtidig få plads til opbevaring, har vi udført egetræsskabe og -paneler, som går godt i tråd med rummets formål - nemlig jagtstue.

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Værksted referencer

Hotel Ærø 
House of Jewelry 
Ravnholt Gods 

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye og kompetente medarbejdere til vores godt sammentømrede byggeteam af tømrere, snedkere, lærlinge og kontorfolk.

Nyheder

Guldfeldt spiller en stor, aktiv rolle i det sydfynske lokalområde. Derfor vil vi gerne dele nogle af vores historier fra virksomhedens hverdag med jer.

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904