Seneste nyheder fra Guldfeldt

EY Entrepreneur Of the Year 2018 finalist
07-11-2018

Vi er utrolig stolte af at være indstillet som finalist til EY Entrepreneur Of the Year 2018 i Region Fyn.

Entrepreneur Of the Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere, som ikke kun har fokus på vækst, men i lige så høj grad også på entreprenørens rolle, ledelse, virksomhedens værdier og samfundsmæssigt engagement. Netop socialt engagement, som at tage et socialt ansvar og have fokus på uddannelse af koncernens 45 lærlinge, ligger os nært på sinde, og vi er derfor meget beæret over, at vi er valgt som finalist til EY Entrepreneur of the Year 2018.

 

På billedet ses vores økonomidirektør Karina Fussing som i sidste uge modtog vores diplom.

Stort tillykke til vores nyuddannede kontorassistent Laura
23-10-2018

I dag fejrer vi, at vores kontorelev Laura har gennemført sin kontoruddannelse med speciale i administration.

Laura skrev fagprøve om et meget relevant emne – nemlig persondataforordningen. Laura havde fokus på vigtigheden i, at kommunikationen ud i organisationen er et vigtigt tiltag fra virksomhedens side for at overholde persondataforordningen. Laura afsluttede sin fagprøve med et flot resultat som både hun og vi er stolte af.

 

Laura har gennem sin læretid været en del af vores fællesadministration, hvor hun har fået kenskab til administrationens mangeartede opgaver. Laura har blandt andet løst opgaver inden for kreditorbogholderi, lønbehandling og fakturering. Ligeledes er Laura uddannet i mange andre øvrige administrative funktioner.

Vi har været utrolig glade for Laura i hendes elevtid, og vi har derfor også valgt at fortsætte samarbejde frem til udgangen af januar 2019.

 

Efter i dag kan Laura kalde sig kontorassistent, og vi er stolte af, at vi har været med til at uddanne en så kompetent medarbejder, som er struktureret, initiativrig, serviceminded, imødekommende, altid med et smil på læben, og som går til opgaverne med et gå-på-mod og en løsningsorienteret tilgang.

 

Vi ønsker Laura stort tillykke med dagen i dag. 

To nye medarbejdere til holdet
09-08-2018

Før sommerferien startede 2 nye medarbejdere, Ulrik Engquist og Thomas Lund Svendsen, i vores tømrerafdeling i Guldfeldt Tømrer-Murer A/S i Svendborg.

Ulrik er ansat som ny medhjælpende byggeleder og vil følge vores erfarne byggeleder Nikolaj Borch Nykjær og hjælpe Nikolaj på diverse projekter. Ulrik har en baggrund som tømrer og har tidligere været ansat i Guldfeldt Tømrer-Murer A/S. Med 23 års erfaring som tømrer har Ulrik tilegnet sig stor viden om arbejdets udførelse og kan derfor bidrage med sin erfaring på byggepladsen. Ulrik beskriver sig selv som ansvarsbevidst og detaljeorienteret, og fortæller, at han er ydmyg over for opgaverne, men ser det som en spændende og udfordrende ny hverdag, hvor han ser frem til at servicere kunderne.

 

Thomas er ansat som byggeleder, og han skal varetage byggeleder Knud Erik Møllers tidligere arbejdsopgaver. Vores værdier ’kvalitet og ordholdenhed’ går godt i spænd med Thomas’ personlige værdier. Thomas er ansvarsfuld, positiv og har en bred alsidig erfaring som tømrer samt et godt lokalkendskab som vi i Guldfeldt Tømrer-Murer A/S kan drage stor nytte af.

Vi glæder os til samarbejde med Ulrik og Thomas.

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6612 1834

Find en bestemt byggeleder her buttonArrow.png

Sommerens udgave af vores koncernblad er ude nu
06-07-2018

Så er sommerens udgave af vores koncernblad Guldfeldt – HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører Nyt netop ude nu.

Du kan i koncernbladet læse om vores spændende projekter i S. Guldfeldt Nielsen A/S, Guldfeldt Tømrer-Murer A/S og HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S ved at klikke på forsiden nedenfor. 

 

Rigtig god sommer og god læselyst!

Forside.PNG

Ny medarbejder i Larsen og Ibsen Holding A/S
02-05-2018

Anne Worsaae Schmidt er pr. 24/4 2018 ansat som ny kommunikationsansvarlig i Larsen og Ibsen Holding A/S. Anne er 31 år og uddannet cand. merc i virksomhedsudvikling, og hun vil med sine kompetencer bidrage til at styrke koncernens kommunikationsstrategier. Anne vil derfor være ansvarlig for, at koncernens kommunikationskanaler står skarpt og afspejler koncernens positive udvikling. Derudover vil Anne også skulle supporterer direktionen i dagligdagen, hvor hun får mulighed for at trække på sin erfaring fra sin tidligere stilling som PA/direktionsassistent.

Nyt koncernblad er klar
20-12-2017

Vi har netop modtaget 7. udgave af vores koncernblad, LIH Nyt, fra trykkeriet. Her kan I bl.a. læse om vores spændende renoveringsprojekt på Langeskov Gods, ligesom vi også præsenterer andre af koncernen projekter.

Rigtig god fornøjelse.

Stort tillykke til vores murerlærling
20-10-2017

Guldfeldt Tømrer – Murer A/S har uddannet endnu en dygtig murer, Jacob Knudsen, som netop har overstået sin svendeprøve.

Svendeprøven gik ud på at opmure en facademur med en trykket fuge og puds på bagsiden. Derudover skulle Jacob bevise, at han kunne mestre kunsten at opsætte vægfliser, og som den sidste del af opgaven skulle han montere gulvklinker på et lille støbt gulv med fald. Jakob klarede sig rigtig flot og blev antaget med ros for sit svendestykke.

Jacob er nu blevet en del af svendeteamet i murerafdelingen, og vi er stolte af, at han har valgt at fortsætte sin positive udvikling hos os.

Vi ønsker Jacob stort tillykke med uddannelsen, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde fremover.

Byggeleder på velfortjent pension
05-10-2017

Vi har med stor beklagelse modtaget meddelelsen om, at vores trofaste og loyale byggeleder gennem de sidste 35 år, Bjarne Rasmussen, nu har valgt at trække sig tilbage og nyde sit velfortjente otium.

Bjarne har gennem årene haft en bred kundekreds, som altid har fået den bedste service på små såvel som store projekter med Bjarne i spidsen. Det er netop samspillet med kunderne og kollegerne, der har motiveret Bjarne til at yde sit ypperste hver dag.

Vi vil komme til at savne Bjarne og den store viden og erfaring, vi har nydt godt af gennem årene.

Samtidig skal der lyde en stor tak til Bjarne for hans dedikation og arbejdsomhed, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke med den nye tilværelse, som starter ved årsskiftet.

Restaurering af glasmosaik
11-07-2017

Guldfeldt Tømrer – Murer A/S har netop afleveret en opgave af de mere alternative, da vi har restaureret syv relieffer i glasmosaik for Hotel Christiansminde.

Reliefferne er udført i glasfliser, som mange steder var faldet af og efterfølgende bortkommet. Der lå derfor en stor opgave i at fremskaffe de helt rigtige typer af glasfliser, men det lykkedes os at finde glasfliser til alle syv relieffer.

Selve restaureringsarbejdet bestod i at tilpasse glasfliserne i hvert relief. En ikke helt nem opgave pga. det omfattende præcisionsarbejde, men sidste flise er tilpasset og indsat, så de fremstår lige så elegante og dekorative, som da de blev udført i 1985 af den nu afdøde, lokale kunstner fra Thurø, John Bendixen.

Reliefferne pryder igen udsmykningen på Hotel Christiansminde til glæde for personale såvel som hotellets gæster.

20170711 GTM - Restaurering af gl

Nyt koncernblad
28-06-2017

Blækket er tørt og kanterne er skåret til på sommerens udgave af vores koncernblad, LIH Nyt.

Du kan læse det ved at klikke på forsiden herunder, eller du kan hente dit helt eget eksemplar ganske gratis på vores kontor.

Rigtig god læselyst!

20170628 LIH - LIH Nyt, juni 2017.JPG

Ny kontorassistent ansat
02-06-2017

Ny kontorassistent ansat

Vi har pr. 1. juni 2017 ansat Jane Holst Tornbøl som ny kontorassistent til vores fælles administration. Jane er 39 år og kommer senest fra en stilling som driftssekretær i Allianceplus A/S.

Jane kommer til at varetage en bred vifte af opgaver blandt andet som ansvarlig for en del af faktureringen, ligesom hun vil være den første medarbejder, vores gæster i huset vil blive budt velkommen af.

Vi glæder os meget til samarbejdet og håber, I vil tage godt imod Jane.

C.C. Jensen-projekt er afleveret
21-04-2017

C.C. Jensen-projekt er afleveret

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S har i en hovedentreprise opført en 500 m2 stor tilbygning til C.C. Jensens lokaliteter i Hesselager.

Opgaven omfattede en udvidelse af hallerne, hvor den ene hal er blevet forlænget ud til en eksisterende hal. Derudover har vi opført en tilbygning, som skal indeholde råmaterialer til virksomheden. Projektet er i denne uge afleveret til en yderst tilfreds bygherre, der kvitterede med nye opgaver.

Vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde.

20170420 GTM - Projekt hos C.C. Jensen er afleveret.JPG

Sundhedshuset er afleveret
21-02-2017

Vi har under den omfattende renovering og ombygning af de tidligere undervisningsfaciliteter i Hulgade i Svendborg stået for nedbrydnings- og murerentreprisen.

Opgaven omfattede nedbrydning af eksisterende indretning, flisearbejde på de indvendige vægge og diverse tilstøbninger efter tidligere installationer. Derudover har vi foretaget en del pudsreparationer, så hele stedet nu fremstår lyst og levende til de forskellige sundhedsfag, der tager huset i brug pr. 1. marts 2017.

Sundhedshuset kommer til at rumme bl.a. ergoterapeuter, kiropraktorer og praktiserende læger, som vil nyde godt af den synergi, der opstår, ved at være samlet under et tag.

Rejsegilde hos C.C. Jensen
10-02-2017

Rejsegilde hos C.C. Jensen

Opførelsen af tilbygningen til C.C. Jensens lokaliteter i Hesselager skrider planmæssigt fremad. Vi har således holdt rejsegilde i dag, hvor håndværkere såvel som bygherre deltog.

Byggeriet er planlagt til at stå færdigt i løbet af 2017, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med bygherre og vores andre samarbejdspartnere på projektet.

Ny hjemmeside er klar
02-02-2017

Så er vi i luften med vores nye hjemmeside, der har fået et markant løft på tekst, design og referencer. Klik ind og se det færdige resultat på guldfeldt-svbg.dk.

Rigtig god fornøjelse.

Superlærling fik sølv!
24-11-2016

Stort tillykke til vores superlærling Nicolai Mølhede Damkier, som fik sølv ved sin netop overståede svendeprøve på tømreruddannelsen.

Nicolai trak den sværeste prøve i indledningen, så han skulle udføre et tagværk med kvist, vindue, skotrende, klinkbeklædning, vindskeder og stern, og på trods af den høje sværhedsgrad havde Nicolai samme tid til rådighed som de øvrige lærlinge ved svendeprøven.

Under svendeprøven skar Nicolai sin tommelfinger på rundsaven og måtte løse opgaven med forbinding, hvilket krævede en del snilde og fingerfærdighed. På trods af tidspresset, den svære opgave og skaden på tommelfingeren lykkes det alligevel Nicolai at få en flot sølvmedalje.

Vi er utrolig stolte af at have udlært en dygtig tømrer som Nicolai, og vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet med Nicolai, der nu er ansat som tømrersvend. 

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904