Entrepriseopgaver

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S udfører flere former for entrepriseopgaver. Vi tilbyder kompetencer inden for både hoved- og totalentrepriser, storentrepriser og fagentrepriser i alle tilfælde med tømrer- og murerarbejde som egenproduktion.

Præcis byggestyring er altid højt prioriteret, og det optimale materialeflow sikres via logistikstyret levering. Vi anvender udelukkende godkendte byggematerialer fra anerkendte producenter og pålidelige leverandører, og den efterfølgende dokumentation for korrekt udført arbejde leveres i form af en detaljeret kvalitetssikringshåndbog.

Det geografiske arbejdsområde for Guldfeldt Tømrer - Murer A/S er primært Sydfyn - dog med enkelte afstikkere til omkringliggende landsdele.

Guldfeldt Tømrer - Murer A/S beskæftiger for nuværende ca. 40 medarbejdere. Herudover samarbejdes med en trofast skare af kvalitetsbevidste underleverandører.

Halberg 03 .jpg

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye og kompetente medarbejdere til vores godt sammentømrede byggeteam af tømrere, snedkere, lærlinge og kontorfolk.

Nyheder

Guldfeldt spiller en stor, aktiv rolle i det sydfynske lokalområde. Derfor vil vi gerne dele nogle af vores historier fra virksomhedens hverdag med jer.

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904