Entrepriseopgaver

Fremtidsfabrikken 2, Kvægtorvet

I det gamle kvægtorv i Svendborg har Guldfeldt Tømrer – Murer A/S været i fuld gang med at indrette kontorfaciliteter til maritime iværksættere og små IT-virksomheder, der får muligheden for at leje sig ind i de inspirerende rammer i hjertet af Svendborg.

 

Det var vigtigt for bygherre, at man ved ombygningen bevarede det historiske i den æstetisk smukke bygning med den imponerende tagkonstruktion. Det eneste, der derfor stod tilbage, da vi startede op, var de rå gulve, de ydre mure og tagkonstruktionen.

Lige inden opstart kørte en vildfaren gravemaskine ind i bygningen, så to af de store bærende bjælker i den imponerende tagkonstruktion rev sig løs, hvorefter hele bygningen var i fare for at styrte sammen. Vi blev hurtigt tilkaldt og fik reddet hele bygningen ved at understøtte konstruktionen og montere to nye, stærke bjælker.

 

Projektet med indretning af kontorfaciliteter omfattede opførelse af iværksætterhus med opbygning af vægge i gips til indretning af de respektive kontorer og 18 ovenlysvinduer. Huset kommer til at indeholde 11 kontorer med 1-8 arbejdspladser i hvert, inspirerende mødelokaler med afrundede hjørner og et fællesområde.

 

Vi afleverede i november 2016, og de første virksomheder flyttede ind måneden efter.

Beliggenhed:

Kvægtorvet, Svendborg

Bygherre:

Svendborg Kommune

Entreprise:

Fagentreprise

Byggeperiode:

2016

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Referencer - entrepriseopgaver

C.C. Jensen 
Fremtidsfabrikken 2, Kvægtorvet 
Halberg-Mac Baren 
Ringe Fri- og Efterskole 
Sommerlyst 

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6221 0662

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye og kompetente medarbejdere til vores godt sammentømrede byggeteam af tømrere, snedkere, lærlinge og kontorfolk.

Nyheder

Guldfeldt spiller en stor, aktiv rolle i det sydfynske lokalområde. Derfor vil vi gerne dele nogle af vores historier fra virksomhedens hverdag med jer.

GULDFELDT TØMRER - MURER A/S

   ·   NORDRE RINGVEJ 24   ·    5700 SVENDBORG   ·   Telefon 6221 0662   ·   Mail os her   ·  CVR: 28691904